december 2017: De laatste loodjes van 2017….

      Reacties uitgeschakeld voor december 2017: De laatste loodjes van 2017….

 

Op de eerste plaats voor iedereen natuurlijk een heel voorspoedig, gezond en gelukkig 2018!!!!!

 

 

De reis naar Nederland op de laatste dag van november door de Ardennen was inderdaad een voorbode van wat er ging komen enkele dagen later….

 

 

Eerst nog behoorlijk wat mist….

 

 

 

Wat het werk voor Hans ook niet makkelijker maakt….

 

 

 

En dan word het echt winters weer….

 

 

Met een code oranje op zondag wat jammer was voor Hans want hij moest die dag helemaal naar Kerkrade, want die moesten tegen die uit Groningen en die hadden helemaal nog een helse reis tegoed terug naar huis….

 

 

 

De dag daarna code rood en heel veel verkeersellende…..

 

 

 

En de volgende dag code wit en lekker genieten van de mooie plaatjes….

 

We steken weer de lofTRUMPet  uit want Donaldje had het weer eens niet makkelijk de afgelopen weken: zijn voormalig veiligheidsadviseur Michael Flynn bekende dat ie gelogen had tegen de FBI inzake contacten met de Russen en moet opnieuw worden gehoord. Die beerput gaat zoetjesaan steeds verder open. En dan steunde Donaldje van harte de oerconservatieve senaatskanditaat Roy Moore die beschuldigd werd van sexueel misbruik van minderjarigen. Beter dat als een Democraat in de senaat riep Donaldje nog, maar het mocht niet baten. De kiezer besliste toch anders. En Donaldje stuurde ook nog een tweet de wereld in (regeren via Twitter heet dat….) over een filmpje van een mishandeling waarbij de dader een Nederlandse moslim was. Fake-nieuws dat meteen werd ontkracht door de Nederlandse Ambassade want de dader was helemaal geen moslim. De reactie van Donaldje was weer heel slim: maakt niet uit of het fake-nieuws is het gaat om de boodschap…..

Maar Donaldje maakte het helemaal bont toen hij het veelomstreden Jeruzalem als hoofdstad van Israel erkende en dat gaf weer grote onrust in de wereld. Gelukkig bleef het zo’n beetje alleen bij Donaldje en bleef het overgrote deel van de wereld rustig en verstandig door geen olie op het vuur te willen gooien….

 

Ons leventje draaide intussen ook weer gewoon door en voor Hans betekende dat weer kris-kras door Nederland voor het voetbal, maar ook wel eens vlakbij ‘huis’ zoals hier in de Vliert in Den Bosch….

 

En hij mocht bij het ‘historisch’ verlies zijn van Sparta ( opgericht in 1888) die de grootste thuisnederlaag in de bestaansgeschiedenis leed tegen stadgenoot Feyenoord: 0-7 werd het uiteindelijk…..

En na dit alles op 2e kerstdag weer snel naar huis om nog een toefje Kerst te vieren en Oud en Nieuw. Inmiddels is het nieuwe jaar 2018 alweer een paar dagen oud en zal ook dit jaar de tijd wel weer voorbij vliegen.

Tot volgend keer….Hans en Helmi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
www.pdf24.org    Send article as PDF