november 2017: Ditjes en datjes….

      Reacties uitgeschakeld voor november 2017: Ditjes en datjes….

 

Na het eerste weekend van november weer afscheid genomen van het Brabantse land dat er op dat moment nog zonnig bij lag….

 

 

En snel weer terug naar huis in Frankrijk waar de herfst natuurlijk ook zijn intrede heeft gedaan wat dan weer zorgt voor sfeervolle plaatjes….

 

De herfstklussen lagen weer te wachten zoals het af laten lopen van de waterleidingen van de appartementen en het helemaal leegblazen van die leidingen….

 

 

Het jaar veranderd dan wel maar sommige rituelen blijven hetzelfde zoals bij het bladblazen om 2 honden van je af te houden….

 

 

 

Totdat de bladblazer ermee ophoud en op de operatietafel beland, na enig schroefwerk en wat gevloek doet ie ‘t  weer…..

 

 

 

Helmi haalt de planten naar binnen waar ze vorstvrij bewaard kunnen worden….

 

Intussen draaide de wereld weer gewoon door: Zimbabwe werd eindelijk verlost van het juk van president Robert Mugabe maar of ze nou zo blij moeten zijn met zijn opvolger moeten we nog maar zien….

 

Wereldwijd ontstaat er een #Metoo beweging die gaat over sexuele intimidatie en machtsmisbruik en aanranding. Bekende namen worden genoemd en er breken felle discussies los…

 

 

Reli-idioten vermoorden meer dan 300 mensen bij een aanslag op een moskee in Egypte….

 

En dan hebben we natuurlijk weer de lofTRUMPet: Donaldje ging afgelopen maand naar China. Het land wat hij in zijn verkiezingscampagne nog zo verketterde maar na zijn reis sprak ie alleen maar lovende woorden over China. Ook sprak Donaldje nog informeel president Poetin die hem vertelde dat ie zich beledigd voelde door de onderzoeken in de USA naar Russische betrokkenheid bij de verkiezingen in 2016. Donaldje was vol medeleven met zijn vriend Poetin en sprak dat het allemaal een hetze is van de Democratische partij!!! Tuurlijk Donaldje….keep on dreaming….

Hier in Frankrijk hebben we prachtige zonsondergangen en die zullen we toch wel missen….

Want we zijn inmiddels alweer in Nederland na een barre tocht door de Ardennen….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En Hans was afgelopen weekend alweer volop aan de slag….

Tot volgend keer….Hans & Helmi

 

 

Print Friendly, PDF & Email
www.pdf24.org    Send article as PDF