oktober 2017: Het leven van de pendelaars begint weer….

      Reacties uitgeschakeld voor oktober 2017: Het leven van de pendelaars begint weer….

 

 

 

 

Begin oktober: de best nog warme najaarszon schijnt volop en toch zijn de eerste tekenen van de naderende herfst al zichtbaar zoals bij deze Siamese tweelingpaddestoel….

 

 

 

Omdat we binnenkort weer naar Nederland gaan moet er nog het een en ander binnen worden gezet zodat het niet staat te verpieteren in de herfst en winter. Dus we slepen maar weer eens een aanhangertje banken naar binnen….

 

 

 

Het wintermagazijn begint alweer aardig vol te raken….

 

 

 

 

‘Gelukkig’ kwam er net voor ons vertrek nog een troepje wilde zwijnen langs die duidelijk hun sporen in de tuin achterlieten….

 

 

 

Dus de wroetgaten maar weer dichtmaken zodat het allemaal weer aan kan groeien….

 

 

 

De Royal Land Rover wordt eens goed uitgemest zodat we met een schone auto naar de Lage Landen kunnen….

 

 

 

 

De spullen inladen en vertrekken maar weer….

 

Na een half jaar verblijf is vertrekken van huis en alles weer achterlaten altijd weer een beetje pijnlijk….

 

 

 

Aangekomen in Nederland kunnen we meteen meegenieten van het prachtige najaarsweer….

 

 

 

 

Ook hier schieten de paddestoelen als….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortom volop genieten….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

en er moet natuurlijk ook gewerkt worden en dat betekent voor Hans dat hij kris-kras door Nederland rijdt van Groningen tot Maastricht ….

 

 

 

En van Enschede tot Rotterdam zoals hier in de Kuip voor de thuiswedstrijd tegen Sjakthar….

 

Intussen gaat het in de grote buitenwereld ook allemaal door: in Catalonie word een referendum gehouden voor of tegen onafhankelijkheid wat uitmondt in een chaotische toestand met politiegeweld het al of niet uitgeroepen hebben van de onafhankelijkheid en intussen zit de Catelaanse regiopremier weggevlucht in Brussel. Wat een zooitje….

 

 

Er was weer een reli-idioot in New York die 8 mensen doodreed op een fietspad….

 

En dan hebben we natuurlijk weer de lofTRUMPet: want Donaldje reageerde weer eens als door een wesp gestoken toen 2 van zijn voormalige campagneleden in staat van beschuldiging zijn gesteld  voor allerlei misdrijven die ze gepleegd zouden hebben in de aanloop naar de verkiezingen van 2016. Hoe je het went of keert: dat blijft toch maar door-etteren en achtervolgt Donaldje continu. Maar….volgens Donaldje is er helemaal niets aan de hand. Goedzo Donaldje…het gaat hartstikke goed jungske!!!

 

Tijdens een politiek overleg op het kantoor van Macron besloot de z’n hond maar eens een flinke plas te doen tegen den Franschen schouw. Een kwestie van lastenverlichting dus….

 

November is inmiddels alweer net begonnen dus voor ons nog een weekendje hier in Nederland en dan snel weer terug naar Frankrijk….

Print Friendly, PDF & Email
www.pdf24.org    Send article as PDF